Luchtkanalen reiniging

Waarom is het reinigen van uw luchtkanalen zo belangrijk?

Voor onze gezondheid is luchtkwaliteit van groot belang. In de utiliteitsbouw (kantoorpanden, ziekenhuizen, schoolgebouwen en fabrieken) is de luchtkwaliteit een ontzettend belangrijk item. Om ervoor te zorgen dat luchtkanalen in perfecte conditie zijn voor een goed binnenmilieu en als preventie tegen brand is het van belang tijdig en regelmatig uw luchtkanalen te reinigen.

Verlengen van de levensduur van uw klimaatinstallaties.

Door onderhoud en renovatie van klimaatinstallaties gaan deze langer mee en behaalt u een hoger rendement. Hierdoor bespaart u kosten, kunt u vervanging van uw installaties uitstellen en realiseert u een gezonder binnenklimaat.

Inzicht in de condities van uw huidige installaties.
Heeft u behoefte aan meer inzicht in de condities van uw installaties? Dan raden wij aan inspectie uit te laten voeren. Na een inspectie ontvangt u van ons een rapport, inclusief een gedetailleerd advies over vervolgstappen.

Voordelen van reinigen van uw luchtkanalen: 
• Creëer met luchtbehandeling een gezond leef- en werkklimaat.
• Levensduur installatie gaat langer mee.
• Preventie tegen eventuele branden die zouden kunnen ontstaan.
• Geen last meer van fijnstof.

Onderhoudsplan.
Door middel van onderhoudsplan houdt u uw luchtbehandelingskanalen schoon waardoor er een hoger rendement en gezonder binnenklimaat ontstaat. Ook zorgt het ervoor dat de gehele installatie een langere levensduur krijgt en u niet voor onvoorziene kosten komt te staan.

Situatie voor
Situatie na

Belair Service kan helpen om uw luchtkanalen en klimaatinstallaties weer opnieuw in conditie te brengen. Voor het realiseren van een optimale luchtkwaliteit kunt u vertrouwen op ons. Bent u benieuwd naar de hygiënische staat van uw condensatoren? Bel voor een vrijblijvende afspraak met 06 470 606 60

Neem contact met ons op

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Heeft u vragen over uw klimaatbeheersing of ondervindt u problemen neem dan direct contact met ons op. Wij nemen dan contact op om de situatie te beoordelen.

© Auteursrecht - Belair Service 2020