Woning ventilatie

Waarom is het ventileren van uw huis zo belangrijk?

Goed ventileren is nodig voor uw gezondheid. Toch gebeurt dit vaak onvoldoende. Een op de tien woningen heeft schimmel, bijna de helft bevat tabaksrook en in veel huizen is binnen meer fijnstof aanwezig dan buiten.

Ventilatie kan dus beter! Vroeger ging ventilatie vanzelf, via naden en kieren. Maar in de moderne kierdichte huizen gebeurt dat niet en is andere ventilatie nodig. Vuile lucht moet het huis uit en schone lucht moet aangevoerd worden, Vervuilde lucht in huis versterkt allergieën, luchtwegproblemen en irritatie van slijmvliezen, zeker bij ouderen en mensen die al lang ziek zijn.

Door ventilatie verlaagt de concentratie vervuiling in de lucht. (helemaal te voorkomen is vervuiling niet).

Ventilatie is belangrijk

Wist u echter dat al drie jaar na oplevering van een nieuwe woning de afzuigcapaciteit van het mechanisch ventilatiesysteem is verminderd tot 50% door… HUISSTOF! Een schoon afzuigsysteem betekend minder energieverbruik, een hoger rendement, verlaagd risico op ziekte, vermindering brandrisico en een langere levensduur.

Ventilatie kost wel wat energie maar is geen verspilling: het is hard nodig voor uw gezondheid. Belair Service kan u van dienst zijn bij het optimaliseren van uw mechanische ventilatiesysteem.

Reiniging

Kanalen, roosters, afzuigunits van uw ventilatie en warmteterugwin installaties worden op een professionele manier gereinigd en opnieuw ingeregeld. Kapotte delen worden vervangen of hersteld. Ook bij grote woningbouwprojecten kan Belair Service u van dienst zijn.

Belair Service kan uw ventilatie en airconditioning weer opnieuw in conditie brengen. Voor het realiseren van een optimale luchtkwaliteit kunt u vertrouwen op ons. Bent u benieuwd naar de hygiënische staat van uw apparatuur? Bel voor een vrijblijvende afspraak met 06 470 606 60

Situatie voor
Situatie na

Neem contact met ons op

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Heeft u vragen over uw klimaatbeheersing of ondervindt u problemen neem dan direct contact met ons op. Wij nemen dan contact op om de situatie te beoordelen.

© Auteursrecht - Belair Service 2020